Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@20:47:34 GMT

۱۰ فیلم مربوط به قهرمانان المپیک که می‌توان در خانه دید

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۶۰۶۹۱

۱۰ فیلم مربوط به قهرمانان المپیک که می‌توان در خانه دید

سایت بازی‌های المپیک توکیو ۲۰۲۰ از ۱۰ فیلم فیلم مربوط به قهرمانان المپیک که می‌توان در خانه دید رونمایی کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از توکیو ۲۰۲۰، اقدامات قرنطینه در سراسر جهان بسیاری از مردم را به این فکر انداخته است که با وقت خود در داخل خانه چه کنند. اما اگر در خانه حوصله خود را ندارید و قصد دارید یک فیلم سینمایی ببینید یا به دنبال برخی انگیزه‌های المپیک هستید، ۱۰ فیلم برتر مربوط به قهرمانان المپیک را برای تماشا در خانه انتخاب کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من بولت هستم (۲۰۱۶)

اگر می‌خواهید لیستی تهیه کنید، ممکن است آن را با یک افسانه زنده شروع کنید. "من بولت هستم" داستان  زندگی قهرمان جامائیکا، دارنده رکورد جهانی و هشت بار مدال آور طلای المپیک را روایت می‌کند. تهیه‌کننده این ستاره از پکن ۲۰۱۵ تا ریو ۲۰۱۶، سفر یکی از ورزشکاران را در یکی از چالش برانگیزترین دوران زندگی حرفه‌ای خود ثبت می‌کند زیرا او با مصدومیت در صدر بازی‌های المپیک مبارزه می‌کند. در حقیقت فیلم با قهرمانی در المپیک ریو تمام می‌شود، تماشاگران از توانایی قهرمانی این ورزشکار حتی در شرایط مصدومیت آگاه هستند.

جاپلوپ (۲۰۱۳)

تعجب کرده اید که چگونه ورزش اسب سواری  به یک نمایش هیجان انگیز پرده نقره ای تبدیل می شود؟ خوب، بازیگر ، فیلم‌نامه نویسان و سوارکار حرفه ای فرانسوی ، گیلیام کانت همین کار را با فیلم جاپلوپ در سال ۲۰۱۳ انجام داد که داستان واقعی یک اسب را نشان می دهد که برای قهرمان المپیک  بیش از حد سرسام آور است. مخاطبان با استفاده از یک مجموعه چشمگیر از فیلم هایی با حرکت آهسته و ویرایش دراماتیک، سفر اسب و ورزشکار را دنبال می کنند، تمام راه های پیروزی در بازی های المپیک ۱۹۸۴ لس آنجلس را برای این اسب نمایش می دهد.

نسل طلایی (۲۰۱۸)

فیلم نسل طلایی ، به کارگردانی خوان خوزه کامپانلا  مستندی درباره تیم بسکتبال آرژانتین در دوران مانو جینوبیلی است زیرا آنها با برنده شدن طلای المپیک در آتن ۲۰۰۴ عملکرد غیرقابل تصور به نمایش گذاشتند. این فیلم  پیروزی خیره کننده آنها در برابر ایالات متحده آمریکا در مسابقات را به خوبی برای بینندگان خود به تصور کشیده است. این فیلم در بهترین لحظه خود به پایان می رسد؛ جایی که طلسم نباختن ایالات متحده به پایان می رسد تا به پیروزی المپیک دست یابند.  

ارابه‌های آتش (۱۹۸۱)

فیلم بعدی فهرست در جوایز اسکار ۱۹۸۲ جایزه بهترین فیلمبرداری را گرفت. ارابه آتش داستان اریک لیدل و هارولد آبراهامز، دو ورزشکار را نشان می دهد که در المپیک ۱۹۲۴ در پاریس فرانسه به رقابت پرداختند. این فیلم مضامین عزت و دین را در بر می‌گیرد زیرا مخاطب شخصیت‌های اصلی سفر خود به المپیک و فراتر از آن را دنبال می کند. حتی اگر این مورد را ندیده اید ، احتمالاً موسیقی متن فیلم را شنیده اید که برخی از دراماتیک ترین لحظه های تاریخ فیلم های ورزشی از این موسیقی استفاده می کند. 

بدو میلکها بدو (۲۰۱۳)

یک فیلم المپیکی در بالیوود. بدو میلکها بدو داستان واقعی سینگ ، یک دونده المپیک و قهرمان جهان را روایت می کند که بر قتل عام خانواده ، جنگ داخلی و بی خانمانی غلبه کرد تا به یکی از بزرگترین ورزشکاران هند تبدیل شود. موسیقی متن فیلم حال و هوای حماسی دارد. 

مسابقه (۲۰۱۶)

داستان جسی اوونز یکی از بزرگترین  ورزشکاران تاریخ المپیک است. این فیلم نه تنها به دلیل پیروزی های او در این مسیر بلکه اهمیت اجتماعی  وی را نشان می دهد. در شرایط نژادپرستی در آمریکا این فیلم نشان می دهد جسی در چه شرایطی موفق به کسب پیروزی و افتخار شد.

آستریکس در بازی های المپیک (۲۰۰۸)

قهرمان واقعی بازی های المپیک شخصیت انیمیشن افسانه ای آستریکس است. اگر به دنبال یک فیلم سرگرم کننده با موضوع المپیک هستید ، ماجراهای آستریکس در آتن باستان را ببینید.

آماده دویدن (۲۰۱۶)

از ورزش به عنوان سمبل آزادی بخش در این فیلم یاد شده است. یکی از جنبه های برجسته داستان ، نقشی است که در نهضت آزادی زنان ایفا می شود و لحظه ای از تاریخ به نمایش گذاشته می شود که جوآن بنیت در نخستین رویداد ماراتن زنان المپیک در لس آنجلس سال ۱۹۸۴ پیروز شد. 

دانگل (۲۰۱۶)

چطور هند تبدیل به قدرت کشتی المپیک شد؟ این فیلم پاسخهای زیادی را به شما می دهد زیرا داستانهای زندگی دو کشتی گیر را که برای دستیابی به عظمت ورزشی ، موانع کشتی را به عنوان یک ورزش مردانه در هند پشت سر گذاشتند را نشان می دهد. مسیر شکوه آنهاکار آسانی نیست اما آنها استادانه با برنامه‌های تمرینی شدید و سختی های بیرونی غلبه می کنند تا بتوانند برجسته ترین خانواده کشتی‌گیر در جهان باشند.

مبارزان مردم (۲۰۱۸)

فیلم بعدی این لیست داستان این را نشان می دهد که چگونه یک آزمایش انقلابی بوکس ، تئوفیلو استیونسون را رو آورد و میراثی از موفقیت کوبا در بازی های المپیک را نشان داد. کوبا در طول ۵۰ سال گذشته بیش از هر کشور دیگری مدال بوکس المپیک را به دست آورده است، با وجود اینکه  کوبا تنها ۱۱ میلیون نفر جمعیت دارد. اسرار موفقیت این ملت در این مستند المپیکی کشف شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: المپیک ۲۰۲۰ توکیو بازی های المپیک نشان می دهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۶۰۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیر جدیدی در نقش منصور بهرامی ایفای نقش می‌کند

به گزارش صدای ایران از ایسنا، کمپانی فرانس تی‌وی حق پخش جهانی فیلم بیوگرافی «منصور» به کارگردانی «رومالد بولانژه» را در اختیار گرفته که روایتی از زندگی منصور بهرامی تنیسور مشهور از ایرانی و مهاجرت او به فرانسه، دست و پنجه نرم کردن با فقر و سپس به شهرت رسیدن در فضای بین المللی است.

امیر جدیدی بازیگر ایرانی که بیشتر برای بازی در فیلم «قهرمان» برنده جایزه بزرگ کن ۲۰۲۱ به کارگردانی اصغر فرهادی در سطح بین المللی شناخته می‌شود، نقش منصور بهرامی را بازی خواهد کرد.

این فیلم محصول مشترک فرانسه و بریتانیاست و «داون مک دانیل» با همکاری «فیلیپ دی لیون» نگارش فیلمنامه این فیلم را بر عهده داشته‌اند.

منصور بهرامی تنیسور ۶۸ ساله متولد ایران، به دلیل سبک بازی سرگرم کننده و داستان زندگی خارق العاده اش، چهره‌ای محبوب در مسابقات بین المللی تنیس است.

او که در دهه ۱۹۵۰ در ایران به دنیا آمد، با استفاده از ماهیتابه به عنوان راکت شروع به یاد گرفتن تنیس کرد و از استخر به عنوان زمین بازی استفاده می‌کرد. او پس از انقلاب به فرانسه رفت و با فقر و بی‌خانمانی رو به رو شد و شبانه در خیابان‌های پاریس پرسه می‌زد و روز‌ها در رختکن استادیوم رولان گاروس می‌خوابید، اما هرگز امید خود را از دست نداد.

این فیلم نشان می‌دهد که چگونه بهرامی از طریق اراده قوی و تیز هوشی، پیچیدگی‌های زندگی را به‌عنوان یک مهاجر غیرقانونی طی می‌کند، در حالی که پیوند‌های پایداری با نماد‌های تنیس که استعداد او را می‌شناختند، ایجاد می‌کند تا رویای دوران کودکی‌اش را برای بازی در رولان گاروس محقق کند.

بهرامی همچنین به نشریه ددلاین گفت: در طول سال‌ها خیلی‌ها به من گفته‌اند که داستان من برای اکران در سینما ساخته شده است، و بسیار مفتخرم که فیلمی بلند از زندگی من ساخته می‌شود و بسیار خوشحالم که رومالد بولانژه کارگردانی فیلم را بر عهده خواهد داشت. او نه تنها یک کارگردان هیجان انگیز است، بلکه مرد دوست داشتنی است. امیر جدیدی هم یک بازیگر استثنایی است و این واقعیت که او یک تنیس باز نیمه حرفه‌ای است یکی از آن شانس‌های بزرگ است. ممنون از داون مک دانیل برای نوشتن فیلمنامه زیبایی که همه ما به آن اعتقاد داریم. اگر داستان من بتواند الهام بخش مردم باشد و با آن لبخند بزند، مرد بسیار خوشبختی خواهم بود».

رومالد بولانژه نیز منصور بهرامی را یک قهرمان واقعی توصیف کرد که مقاومت و اشتیاق او الهام بخش افراد بی‌شماری بوده است و عنوان کرد که بسیار مفتخر است که سفر خارق‌العاده او را به پرده سینما می‌آورم.

فیلم «منصور» امسال در بازار جشنواره کن به خریداران بین‌المللی معرفی می‌شود.

دیگر خبرها

  • امیر جدیدی در نقش منصور بهرامی ایفای نقش می‌کند
  • خسروی‌وفا: توان ورزش ما بسیار فراتر از اینهاست
  • «رخنه» توان علمی و دفاعی کشور در صنعت هوافضا را به رخ می‌کشد
  • بهترین فیلم های وسترن با بازی «لی ون کلیف»؛ از Beyond the Law تا The Grand Duel
  • تداوم جنگ پس از ۲۰۰ روز نشان دهنده توان مقاومت است
  • ۱۰ فیلم اکشن قدیمی با قهرمانان مورد علاقه پدر‌ها؛ از جکی چان بدلکار تا ارتش یک نفره شوارتزنگر
  • بریس لیونل مسی و برد 2-0 بارسلونا در خانه رئال مادرید (لیگ قهرمانان اروپا - 2011/4/27) / فیلم
  • با ۵۰۰ میلیون تومان در کجای تهران می‌توان خانه رهن کرد؟
  • اقدام کریستوفر کنت برای کودکان اهوازی
  • چرا هیچ وقت یادمان نمی ماند درِ خانه را قفل کرده ایم یا نه؟